Thursday, November 26, 2009

Tuesday, November 24, 2009

Eeeeuuuww...U ARE SO SOTONGGGGG !!!!

video


saper suker sotong ???? sotong bakar ?? sotong jeruk ???

sotong mmg sedapp..tp adalah anda suker mkn sotong seperti ini ???

hehehe....enjoy the show.....kekekeke

KUTU...TP INI KUTU IKAN..




mari ngisap dulu...

Bila tgk video nie..aku teringat kt kawan2 aku yg suker isap rokok..video nmpk klakar..tp bila kita renung dan pikir sedalam dalam yer akibat dr merokok..kalo dr kecik dh merokok mcm ni..kompem mati lagiiiiiiiiiiiiiiii cpt...

enjoy the video k..
SEMPOIIIII...kata kawan aku dr penang......keh keh keh


video

NANGKA...

Aku suker makan buah nangka sedap..manis..korang suker makan buah nangka ?? Tapi aku ada dapat email yg menunjukan buah nangka ini telah menyerupai wajah manusia...mcm mana bleh terjadi ??? pelik...adakah manusia itu telah di sumpah menjadi buah nangka ?? atau ada hantu nangka ??..yg pasti tiada saper yg tahu...hanya Tuhan saja tahu..knaper..dan hikmah or mesej yg ingin disampaikan..bersama sama la kita mencari yer...





Thursday, November 5, 2009

PELIK TP BENAR

KAN AKU NK WAT ENTRY PESAL ANTU..AKU NK MASUKKAN PIC2 HANTU YG AKU AMBEK DR TENET ORG..TP PIC ANTU BTOI LA..YG TETIBA MUNCUL DR DLM GAMBAR..SMUA DLM FORMAT JPEG...TP SMUA X LEH VIEW..YG KUAR HANYALAH TULISAN2 MEREPEK...SEDANG KAN SBLM NIE AKU UPLOAD PIC JPEG OK JER..PELIK LAA..AKU DH PENAT CUBA BYK KALI..ADUHHHHH




scary syialll

KISAH AKAN DTG..KLCC BERHANTU..

BENARKAH KLCC BERHANTU ???

JAWAPANNYA ADALAH BENAR...

IA ADA TINGKAT KHAS TUK SEKALIAN ANTU NI DOK KT MENARA 2


NAK TAU..KENA TUNGGUUUUUUUUUUUUUUUUU...HEHEHE

Wednesday, November 4, 2009

APA PENDAPAT ANDA


Aku nk bukak lagi satu entry dlm blog aku..masih dlm perancangan lagi. aku ingat nk buat blog tuk jual2 barang..apa2 shj yg boleh tuk dijual...huhuhu...


aku perlukan pendapat kawan2 aku...apa brg yg patut aku jual...
huhuhu
yg ada dlm otak aku buat masa skrg adalah
furniture di show room opis aku(dpt 5% dr jualan aku)